MENU

Dopper

DOPPER

The bottle is the message

Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu. Waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen, dicht bij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater.

De vraag: Het aanbieden van een innovatieve productielijn van duurzame design flessen voor drink water met personalisatie voor bedrijven.

Crazy about chocolate, serious about people

TONY’S CHOCOLONELY

Crazy about chocolate, serious about people

De mensen van Tony’s Chocolonely werken elke dag heel hard om de chocoladewereld 100% slaafvrij te maken. Zij laten zien hoe een idee grote sociale impact kan hebben.

De vraag: Tony’s Chocolonely vroeg onze hulp bij het ontwikkelen van merchandise die, net als hun chocolade, duurzaam en met respect voor mens en milieu geproduceerd is. Een smakelijke uitdaging die wij enthousiast zijn aangegaan.

Unieke collectors items Tour de France

Samsung

Upcycling: Unieke collectors items Tour de France 2018

We kregen de vraag of we een unieke serie van 21 verschillende Samsung Galaxy telefoonhoesje konden maken van gebruikte wielrenbanden van Team Sunweb.

Tijdens de Tour van 2018 konden wielerfans na elke etappe een uniek Samsung Galaxy smartphonehoesje winnen, gemaakt van de band van een Team Sunweb-renner. De wielrenner met het meest heroïsche verhaal van die dag levert de band in. De fan met de meest originele vraag aan de betreffende renner wint het Tour 2018 collectors item.