Hi, wij zijn Greenmotion

Samen met onze merken met impact voorzien wij het bedrijfsleven van stijlvolle duurzame cadeaus en merchandise waarmee je échte waardering geeft. Met onze shops en services krijg je grip op je inkoop en maken we het bestellen voor jou en je collega’s heel makkelijk. 

"There's only one earth. And there's no spare." - Wubbo Ockels

Precies, er is maar één wereld en daar moeten we zuinig op zijn. In de jaren '90 werden we geïnspireerd door astronaut Wubbo Ockels, de eerste Nederlander die een ruimtereis maakte. Hij liet de kwetsbaarheid van de aarde vanuit de ruimte zien. Het was tijd om te veranderen en te werken aan de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Zijn optimisme en handelingsperspectief sprak ons aan. Hij was van de happy energy: waarom zo somber als de zon en de wind ons al massa’s energie kunnen leveren?

In 1998 is Greenmotion als eerste leverancier gestart met het aanbieden van duurzame promotionele producten, relatie- en kerstgeschenken. We zagen dat er een enorme behoefte was aan duidelijkheid en transparantie over duurzaamheid. Tevens zagen we keuzestress bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk omdat er zoveel verschillende producten en mogelijkheden beschikbaar zijn. 

Daarom willen wij graag samen met onze en jouw favoriete merken positieve impact maken. Ook willen we branchegenoten en toeleveranciers aansporen om hun ketentransparantie te verbeteren en duurzamere producten te maken.

Onze kracht
Als duurzame marktleider moeten én willen we vooroplopen. Het verder vergroten van onze positieve impact is een constante drijfveer waarbij onze vier kernwaarden; Puurheid, Verbindend, Kritisch en Menselijk, het kompas zijn in ons verhaal.

Afbeelding
 
Afbeelding

Certificeringen

Het verder vergroten van onze positieve impact is een constante drijfveer. Met hulp van Ecovadis en GOTS halen we onze duurzaamheidsdoelen en maken we meer impact door het constant verbeteren van onze duurzaamheidsprestaties.

Afbeelding

Werken bij Greenmotion?

Heb jij zin om op een betekenisvolle manier je werk in te vullen? Wil jij positieve impact maken, samen met mooie merken die je al kent, of misschien nog niet? Wil je onze klanten de beste klantervaring geven die je maar kan bedenken? 

 

Error 404