MENU
WNF
branche: non profit
01-02-03
loyaliteit campagne

WNF

Geef de aarde door

WNF beschermt wereldwijd op verschillende plaatsen de natuur. In nauwe samenwerking met partners, overheden, bedrijven en lokale gemeenschappen doet WNF er alles aan om een gezonde aarde door te kunnen geven aan de volgende generaties.

de vraag

Voor de actie ‘orang-oetan in nood’ heeft WNF jongeren opgeroepen om actie te voeren door geld in te zamelen om het bos in Borneo te beschermen. WNF vroeg onze hulp bij het ontwikkelen van een beloning om de Rangers te bedanken voor hun inzet en bijdrage.

Concept

In samenwerking met de publieke zender Zapp daagt WNF de Rangers uit om actie te voeren en hiermee geld op te halen. Als beloning ontvangt elke Ranger een leuk cadeau.


Om de actie extra hoorbaarheid te geven, heeft Greenmotion een Ranger fietsbel ontwikkeld; klein genoeg om door de brievenbus te passen, maar ‘groot’ genoeg om voor extra aandacht te zorgen.

resultaat

Met de extra opbrengst kan WNF zo’n 240 voetbalvelden aan bomen terug planten waarmee de orang-oetan zijn leefgebied terugkrijgt. Daar worden wij blij van!